6 suç örgütüne operasyon: 43 tutuklama

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı Operasyonlarla Organize Suç Örgütlerine Darbe Vurdu

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı’nın koordinesinde, Denizli, İzmir, Kırklareli ve İstanbul’da 6 ayrı organize suç örgütüne yönelik başarılı operasyonlar düzenlendi.

Operasyonlar sonucunda, aralarında örgüt elebaşlarının da bulunduğu 71 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 43’ü tutuklanırken, 14’ü hakkında adli kontrol kararı verildi. Diğer şüphelilerle ilgili adli süreç devam ediyor.

Denizli’de D.S., İzmir’de yurt dışına firar eden M.K., Kırklareli’de N.G., İstanbul’da yurt dışına firar edenler D.A. ve İ.A. ile B.G. (yurt dışında tutuklu) isimli şahısların liderliğini yaptığı 6 farklı organize suç örgütü operasyonların hedefindeydi.

Şüpheliler hakkında yapılan soruşturmalarda; suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten öldürmeye teşebbüs, silahlı saldırı, mala zarar verme, insan kaçakçılığı, yağma, nitelikli dolandırıcılık, kasten yaralama, genel güvenliği tehlikeye sokmak, uyuşturucu ticareti, tefecilik ve silah-mühimmat kaçakçılığı gibi birçok suçlama yapıldı.

Related Posts

Atatürkçü teğmenlere sahip çıkan savcı 1226 kilometre uzağa sürüldü

Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde kılıçlarını kaldırarak ‘Mustafa Kemalin Askerleriyiz’ dediği için ihraç edilen genç teğmenleri savunan Cumhuriyet savcısı Mehmet Çağlayan, Hakimler Savcılar Kurulu (HSK), Fethiye’den Giresun’a atandı.

Son Dakika… CHP’den flaş 10 Temmuz kararı!

Son Dakika… CHP tüm belediye başkanlarını 10 Temmuz Perşembe Günü Ankara’ya çağırdı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail’in saldırganlığı ve yayılmacılığı kontrol altına alınmazsa, sonuçları küresel ölçekte hissedilecektir

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail’in Gazze’de yürüttüğü soykırımın bölgede onlarca yıl boyunca kaydedilen kalkınmayı tersine çevirdiğini belirterek, “İsrail’in saldırganlığı ve yayılmacılığı kontrol altına alınmazsa, sonuçları küresel ölçekte hissedilecektir.” dedi.

AKP’nin kamp tarihi belli oldu

AKP’nin geleneksel Kızılcahamam kampı 11-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Şeker komasına giren çocuk öldü

Ankara’da şeker komasına giren 12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

CHP’li Kış: Kumpasla halkın iradesini susturmaya çalışıyorlar!

CHP’li Kış, “Sandıkta yenemeyenler, kumpasla halkın iradesini susturmaya çalışıyor!” dedi.