BESAŞ’tan gıda teknolojisi öğrencileri için akademik iş birliği

BURSA (İGFA) – Bursa’nın güvenilir gıdaya erişimini sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BESAŞ, unlu mamullerin yanı sıra süt ürünlerini de aynı kalite ve özveriyle üreterek vatandaşlara sunmaktadır. BESAŞ, Bursa Uludağ Üniversitesi Keles Meslek Yüksekokulu (MYO) ile ‘Eğitimde İş Birliği’ protokolü imzaladı.

BESAŞ Genel Müdürü İbrahim Alpay Demirtaş ve Keles MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özgür’ün katılımıyla gerçekleşen imza törenine, BESAŞ ve üniversite yöneticileri de katıldı.

İmzalanan protokolle öğrencilere teorik bilgilerinin uygulamada nasıl işlediğini göstererek sektörel deneyim kazandırmayı hedefleyen bir adım atılmıştır. Gıda Teknolojisi Programı’nda eğitim gören 1. ve 2. sınıf öğrencileri, BESAŞ’ta iş yeri eğitimi ve uygulama dersleri alarak mesleki bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı bulacaklar.

Related Posts

Görevden alma ve atama kararları Resmi Gazete’de

Bazı bakanlık ve kurumlara yönelik atama ve görevden alma kararları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplandı.

‘Usülsüz sağlık raporu’ operasyonunda 33 kişi memuriyetten çıkarıldı

Kırıkkale’deki “usulsüz sağlık raporu” operasyonu soruşturması kapsamında 33 kişi memuriyetten çıkarıldı, 13 kişinin iş akdi feshedildi.

Beşiktaş’ta yeni transferden olay karar: Tepkiler arttı, dayanamayıp kapattı!

Beşiktaş’ın yeni transferi David Jurasek, gelen eleştiriler sonrası Instagram hesabını kapattı.

Sinanpaşa’da Trafik Kazası: 4 Yaralı

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde hafif ticari araç refüjdeki demir korkuluklara çarptı, 4 kişi yaralandı.

Yangına 65, itibara 697 milyon

AKP’nin itibardan tasarruf olmaz anlayışı yangında da karşımıza çıktı. Bütçeden yangına harcanan para, 25 bin personele kişi başı 2.600 TL ediyor, temsil ve ağırlama giderleri ise almış başını gitmiş.