Dünyanın en büyük oyuncak fuarı 28 Ocak’ta kapılarını açıyor

2025 Spielwarenmesse Fuarı Almanya’da Başlıyor

Dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından biri olan Spielwarenmesse, 8 Ocak – 1 Şubat 2025 tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenecek. Fuar, NürnbergMesse GmbH fuar alanında gerçekleştirilecek ve beş gün boyunca devam edecek.

Etkinlikte, oyuncak sektöründeki en son yenilikler, pazar bilgileri ve ilham verici trendler katılımcılara sunulacak.

16 YAŞINDAN KÜÇÜKLER ALINMIYOR

Fuar 165 bin metrekare alanda kurulacak. 68 ülkeden 2 bin 354 firmanın katılacağı fuara, 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. 400’e yakın yeni oyuncağın sergileneceği fuarda Türkiye 64 firmayla temsil edilecek.

1 Şubat 2025 tarihine kadar sürecek fuarda, son teknoloji oyuncaklardan geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş yelpazeden ürünler meraklıların beğenisine sunulacak. Fuar öncesi yeni oyuncaklar ise basına tanıtılacak. Fuar alanında bilet satılmadığından fuara katılmak isteyenler, biletlerini yalnızca çevrimiçi olarak satın alabiliyor ve 16 yaşından küçükler fuara kabul edilmiyor.

Related Posts

Trump’tan Gazze’de ateşkes açıklaması: ‘Gün içinde ya da yarın barış duyurulabilir’

ABD Başkanı Donald Trump, Hükümet Verimliliği Departmanı’ndaki (DOGE) görevinden ayrılan Elon Musk ile düzenlediği basın toplantısında, “İsrail ateşkes teklifini kabul etti. Hamas üzerinde ciddi baskı var. Gün içinde ya da yarın barış duyurulabilir” dedi.

Cemil Tugay’dan toplu sözleşme açıklaması: ‘İzmir halkının onayına sunacağım’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, grevdeki sendikalar ile uzlaşı olmaması durumda sendika yetkilileri tarafından gönderilen teklifleri İzmir halkının onayına sunacağını açıkladı.

İran, Trump’ın nükleer anlaşma teklifinin Umman tarafından teslim edildiğini duyurdu

İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, ABD Başkanı Donald Trump’ın yaklaşık iki hafta önce sözünü ettiği nükleer anlaşma teklifinin bugün Umman tarafından kendilerine teslim edildiğini açıkladı.

Mardin’de minibüs sürüye daldı: 13 küçükbaş öldü

Mardin’de minibüsün daldığı sürüdeki 13 küçükbaş öldü.

Zelenski: Türkiye’ye devletimizin toprak bütünlüğüne verdikleri destek için teşekkür ediyorum

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesiyle ilgili olarak, “Kendisine ve Türkiye’ye, devletimizin toprak bütünlüğü ve egemenliğine verdikleri destekteki ilkeli duruşları için teşekkür ettim” dedi.

Japonya, Suriye’ye yönelik yaptırımları kısmen kaldırdı

Japonya, Suriye’ye yönelik yaptırımları kısmen kaldırdı