Mahsur Kalan Doğaseverler AFAD Ekiplerince Kurtarıldı

Doğa severler AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı

MUŞ – Muş’ta kar yağışı nedeniyle araçlarıyla mahsur kalan 4 kişi, AFAD ekiplerince kurtarıldı.

Diyarbakır’dan Muş’a gelen ve doğa yürüyüşüne çıkan dört kamu çalışanı, aniden bastıran kar yağışı nedeniyle dönüş yolunda mahsur kalması üzerine ekipler seferber oldu. Havanın hızla kötüleşmesi üzerine yakındaki bir köye sığınan grup, Cumartesi günü de devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle araçlarını bırakarak yakındaki bir köye misafir oldu. Pazar günü araçlarının yanına dönmeye çalışan doğa severler, kar yağışının etkisini sürdürmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım talebinde bulundu. İhbar üzerine harekete geçen İl Özel İdaresi ve AFAD ekipleri kısa sürede bölgeye ulaştı. Ekiplerce yapılan çalışmalar sonucu araç saplandığı yerden çıkarıldı.

Mahsur kalanlardan Ebubekir Akdeniz, AFAD ekiplerine teşekkür ederek, “Soğuktan donmak üzereydik. Aracımız saplanmıştı ve durum oldukça zorlayıcıydı. AFAD ekipleri hızla yardımımıza gelerek bizi kurtardı. Muş AFAD’a ve personellerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / İSHAK GÜNGÖR – 3.Sayfa

Related Posts

Yediğiniz dondurmalara dikkat: Katkı maddeleri dikkat eksikliğine yol açabilir

Hazır dondurmalardaki katkı maddelerinin, çocuklarda dikkat eksikliği ve davranış bozukluklarına yol açabildiğini söyleyen Çocuk Nefrolojisi Uzmanı Prof. Dr. Cihangir Akgün, “Çocuğunuzun en sevdiği o rengarenk dondurma, düşündüğünüzden daha fazlasını içeriyor olabilir” dedi.

Uzmanı açıkladı: Tansiyon hastalarının yarısı hasta olduğundan habersiz

Uzmanı açıkladı: Tansiyon hastalarının yarısı hasta olduğundan habersiz

Nijerya’da 60 milyon kadın rahim ağzı kanser riski altında

Batı Afrika ülkelerinden Nijerya’da yaklaşık 60 milyon kadının rahim ağzı kanseri riskiyle karşı karşıya olduğu bildirildi.

Kansere bağlı ölümlerin en başında geliyor! Dokuz belirtiyle kendini ele veriyor

Tüm kanserlerin yüzde 12-16’sını oluşturan akciğer kanseri, kadınlar ve erkeklerde kansere bağlı ölümlerin en başında geliyor. Prof. Dr. Çağatay Saim Tezel, akciğer kanserinin nedenleri ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.

Adet düzensizliği: Regl döngüsündeki gecikmelerin 8 muhtemel nedeni

Adet düzensizliği: Regl döngüsündeki gecikmelerin 8 muhtemel nedeni

Böbreklerinden 300’ü aşkın taş çıktı: “Hatırası var” deyip evine götürdü

Böbreklerinden 300’ü aşkın taş çıktı: “Hatırası var” deyip evine götürdü