Tatil dönüşleri başladı; havalimanlarında yoğunluk başladı

Kurban Bayramı Tatili Dönüşünde İstanbul Havalimanları Yoğun

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil bölgelerinde geçiren vatandaşların geri dönüş yolculuğu devam ediyor. Tatilin son gününde İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yoğunluk sabah saatlerinden itibaren artmaya başladı.

İstanbul Havalimanı’ndan bugün 1.674 uçuş gerçekleştirilmesi planlanıyor ve bu uçuşlarla birlikte yaklaşık 259 bin 449 yolcunun geçiş yapması öngörülüyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ise 800 uçuş planlanıyor ve 140 bin yolcunun terminali kullanması bekleniyor.

Yetkililer, yolcuların uçuş saatlerinden en az 2-3 saat önce havalimanlarında olmaları gerektiğini belirtiyor ve dönüş trafiğinin akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Related Posts

Ümit Özdağ: İmamoğlu’na düşman ceza hukuku uygulanıyor, Demirtaş da benimle aynı haklara sahip olmalı

Ümit Özdağ: İmamoğlu’na düşman ceza hukuku uygulanıyor, Demirtaş da benimle aynı haklara sahip olmalı

TBMM Genel Kurulu toplandı: Meclis gündeminde hangi konular var?

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplanarak gündem dışı konuşmalara yer verdi. Hakkari, Kocaeli ve Erzincan milletvekilleri illerindeki ulaşım, işsizlik, eğitim ve terör konularına dikkat çekerken, bazı milletvekilleri Hz. Muhammed’e yönelik karikatüre karşı Meclis’te Salavat-ı Şerif okudu.

Can kurtaran rüzgar! Yön değiştirdi, yaşlı çift ve tavukları yangından son anda kurtuldu

İzmir Seferihisar’daki orman yangını felaketinde alevlerin ortasında kalan yaşlı çift, rüzgarın yön değiştirmesiyle son anda kurtuldu. Çiftin 150 tavuğundan 50’si ise öldü.

Felakete hazır olun: Bu yıl her zamankinden daha büyük geliyor

İngiltere’de uzmanlar uyardı, bu yıl uçan karınca sürüleri gökyüzünü istila edebilir. Sıcak ve nemli hava milyonlarca karıncayı aynı anda harekete geçirecek…

Yangını söndürmeye giden itfaiye alevlerin arasında kaldı: ‘Durma bas bas bas’

Hatay’da dün başlayan ve 3 mahalleyi etkisi altına alan orman yangınında bir itfaiye aracı alevlerin arasında mahsur kaldı. İtfaiye personeli, telsizle meslektaşlarından yardım isterken, araçtaki bir başka personel o anları cep telefonuyla görüntüledi.

Elon Musk’ın gözü Trump’ın tahtında mı? Eski dostlar can düşmanı oldu

Trump ile Musk arasındaki gerilim yeniden tırmanıyor. Musk’ın desteklenen yasa tasarısına yönelik sert çıkışı, Trump’tan doğrudan hedef alan bir yanıtla karşılık buldu. Yeni parti çağrısı, siyasi tehditler ve DOGE üzerinden yürüyen restleşme, iki milyarderin artık karşı cephelerde olduğunu açıkça ortaya koyuyor.