Gaziemir’de Üst Geçit Projesinde Bekleyiş Eleştirildi

Gaziemir Meclis Üyesi Nail Kocabaş: Optimum AVM ile ESBAŞ Arasındaki Üst Geçit İçin İhale Çıkılmıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Gaziemir Meclis Üyesi Nail Kocabaş, Gaziemir Zafer Mahallesi’nde Optimum AVM ile ESBAŞ arasında yapılması planlanan yaya üst geçidi için hala ihaleye çıkılmamasını eleştirerek, “Beklemenin lüksü değil, ciddi bir riski var” dedi.

AK Parti Gaziemir Meclis Üyesi Nail Kocabaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıl projelendirilen ve Ekim 2024’te imar planı değişikliği tamamlanan üst geçit için aradan geçen 9 ayda hiçbir somut adım atılmadığını belirtti. “Optimum kavşağı, İzmir’in en yoğun ve kritik noktalarından biri. Sadece alışverişe gelen vatandaşlarımız değil, ESBAŞ’taki yaklaşık 25 bin çalışan her gün bu tehlikeyi yaşıyor. Her geçen gün kazaya davetiye çıkarıyor” diyen Kocabaş, projenin ihale sürecinin bir an önce başlatılması gerektiğini vurguladı.

“Gaziemirli hemşehrilerimizin can güvenliğini ilgilendiren bu konuda siyasi değil, insani bir çağrı yapıyoruz” diyen AK Partili Kocabaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a seslenerek, “Proje hazır, imar planı hazır, ama irade yok. Allah korusun bir kaza yaşanırsa bunun hesabını kim verecek?” ifadelerini kullandı. – İZMİR

Related Posts

İzmir’de doğalgaz patlaması

İzmir Bornova’da altyapı çalışması sırasında doğal gaz borusu patladı; cadde trafiğe kapatıldı, gaz akışı kesilerek olası faciadan dönüldü.

İnegöl’de İş Makinesi Yangın Çıkardı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir iş makinesi yangın çıkararak demir yığınına döndü.

Aliyev’den Ukrayna’ya tavsiye: “Hiçbir zaman işgali kabullenmeyin”

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Şuşa Global Medya Forumu’nda, Ukrayna  halkına “Asla işgalle barışmayın. Biz de böyle yaptık” tavsiyesinde bulundu.

Çiçekle karşılanmıştı: YKS sonucu gururlandırdı

Muş’ta YKS çıkışında babasının çiçeklerle karşıladığı 19 yaşındaki Çimen Gülen, Yabancı Dil Testi’nde 431,45250 puan alarak Türkiye 10 bin 840’ıncısı oldu.

Erdoğan, Gençlerle Sigaraya Karşı Mücadele Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençler ve sporcularla bir araya geldiği programda ilk kez karşılaştığı Beşiktaşlı futbolcu Tayyip Talha Sanuç’a, “Tayyip sen misun? Ben de televizyonlarda Tayyip, Tayyip diye birisini duyuyorum ama nereden çıktı bu Tayyip diyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Tütün ürünlerine yönelik reklam, tanıtım, sponsorluk yasaklarını devreye aldık”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerle buluştuğu programda, “Güçlü devletler hiç şüphesiz güçlü milletlerden oluşur.