Adana’da ‘taciz’ cinayeti: Üç kişiyi nasıl katlettiğini anlattı

Adana’da 10 Şubat günü bir medikal ürünler satan iş yerine çift tabancayla giren Talat Ateş, önce Fuat Kalaycık’ı vurdu. Daha sonra arkadaşı tarafından dükkandan çıkarılan Ateş tekrar içeri girerek bu kez Özgür Ozan Ekinci ve Oğuzhan Söylemezler’e kurşun yağdırıp kaçtı.

Silahlı saldırıda yaralanan üç kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheli Talat Ateş başlatılan soruşturma kapsamında Sarıçam ilçesinde suç aleti tabancalarla birlikte yakalandı.

Emniyetteki ifadesinde özel bir okulda biyomedikal okuyan sevgilisi A.A’nın staj gördüğü medikal firmasında taciz edildiği için cinayeti işlediğini öne süren Ateş, ifadesinde şunları söyledi;

“Sevgilimi iş çıkış aldım. Morali bozuktu. Ne olduğunu sordum. Taciz edildiğini söyledi. Bu durumu hazmedemedim. Eve gittim iki tabanca aldıktan sonra yanımda iki arkadaşımla birlikte iş yerine geldim. O an kendimi kaybettim ve hızlı bir şekilde içeri girerek sandalyede oturan Fuat’a ateş ettim.

Arkadaşımın biri beni dışarı çıkardı ancak o sinirle tekrar içeriye girdim ve iki kişiye ardı ardına tabancayla ateş ettim. Keşke olmasaydı, çok pişmanım. Hayatım karardı”

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Talat Ateş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Related Posts

CHP’den MHP’ye “yüz kızartıcı suç” yanıtı: Halkın her şeyini çalıyorsunuz, asıl yüzü kızarması gereken sizlersiniz

CHP’den MHP’ye “yüz kızartıcı suç” yanıtı: Halkın her şeyini çalıyorsunuz, asıl yüzü kızarması gereken sizlersiniz

Erdoğan’dan ‘Babalar Günü’ mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj ile Babalar Günü’nü kutladı.

İsrail’de olağanüstü hal uzatıldı

Ayrıntılar geliyor…

Son Dakika… İsrail İran’daki bir nükleer tesisi daha vurdu!

Son Dakika Haberi… İsrail Ordu Sözcüsü Effie Defrin, İsrail ordusunun İran’ın İsfahan kentinde bir nükleer tesisi vurduğunu açıkladı.

Turizmin başkentinde taksi krizi!

Antalya Havalimanı’nda çalışan yüzlerce taksici, korsan taşımacılığı protesto etmek için kontak kapattı. Eylem nedeniyle çok sayıda turist ulaşımda mağdur oldu.

İsrail’de OHAL kısıtlamaları uzatıldı

İsrail İç Cephe Komutanlığı, kısıtlamaların 15 Haziran Pazar yerel saatle 20.00’ye kadar uzatıldığını açıkladı. Bu kapsamda eğitim kurumlarında eğitime ara verilirken, toplu ibadetler, spor ve sanat etkinlikleri ve tüm toplu faaliyetler iptal edildi …