Ankara’da okullar tatil mi? SON DAKİKA! Kar yağışı nedeniyle Ankara Valiliği kar tatili açıklaması!

Ankara’da Kar Yağışı Nedeniyle Okullar Tatil Edildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, yarın Ankara’da kar yağışı bekleniyor. Bu durum üzerine Ankara Valiliği, eğitim ve öğretime 1 günlük ara verilmesi kararını aldı.

Ankara Valisi Vasip Şahin, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kar yağışının öğle saatlerine kadar devam etmesinin beklendiğini ve yer yer 15 cm’ye kadar kar yağışı olabileceğini belirtti. Ayrıca, kuvvetli rüzgar ve fırtına riskine karşı önlem alındığını ifade etti.

Vali Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ankara genelinde yaşanabilecek olumsuz şartlardan etkilenmemek adına eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmiştir. Bu kapsamda, kamu ve özel tüm eğitim kurumları ile kurslar yarın kapalı olacaktır.”

Öte yandan, 10 yaş ve altı çocuğu bulunan kadın kamu görevlileri ile hamile ve engelli kamu görevlileri idari izinli sayılacaktır.

Ankara’da yaşanan bu durum hakkında detaylı bilgi almak için haberimize göz atabilirsiniz.

Related Posts

2025 LGS açıklandı: LGS sonuçlarına nasıl bakılır? LGS tercihleri ne zaman alınacak?

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçları açıklandı. Peki, 2025 LGS sonuçlarına nasıl bakılır? LGS tercihleri ne zaman alınacak?

LGS TAM PUAN KAÇ? LGS birincisi kaç puan alır?

LGS’de tam puan kaç sorusu, sınav sonuçlarının açıklanmasının akabinde pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya devam ediyor. 2025 LGS sonuçlarını 11 Temmuz 2025 tarihinde erişime açan Milli Eğitim Bakanlığı, 90 sorunun tamamına doğru yanıt verenlere tam puan verdi. Peki, LGS’de tam puan kaç? LGS birincisi kaç puan alır? İşte, o ayrıntılar

Edirne’de Muradiye Mevlevihanesi’nde ihya çalışmaları sürüyor

Edirne’de Muradiye Mevlevihanesi’nde ihya çalışmaları sürüyor

Milli Eğitim Bakanı Tekin yanıtladı: 4 yıllık zorunlu lise eğitimi 2 yıla düşecek mi?

Milli Eğitim Bakanı Tekin yanıtladı: 4 yıllık zorunlu lise eğitimi 2 yıla düşecek mi?

Bakan Tekin açıkladı: Liselerde eğitim öğretim süresi düşecek mi?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 4 yıllık zorunlu lise eğitiminin 2 yıla düşürülmesiyle ilgili çalışma olup olmadığına ilişkin, “Kamuoyunda bir talep olursa biz de ilgili birimlerimizle beraber oturur değerlendiririz. Nihayetinde bu yasama organının yetkisinde. Biz de değerlendirmelerimizi yasama organına bildiririz. Ama şu anda biz sadece kamuoyundaki tartışmaları sizler gibi izliyoruz” dedi.

Van’da bir ilk: Picasso’nun orijinal eserleri Türkiye’de

Van’da bir ilk: Picasso’nun orijinal eserleri Türkiye’de