Aydınlatma direğine çarpan otomobilin altında kalan sürücü öldü

Bursa’da meydana gelen trafik kazasında otomobil bir aydınlatma direğine çarparak sürücüsü Görkem Güneyli’nin hayatını kaybetmesine neden oldu. Kazada yanında bulunan Berkay Gülmüş ise hafif yaralı olarak kurtuldu.

Olay, saat 05.30 sıralarında Nilüfer ilçesi kent merkezinden İzmir istikametine seyir halinde olan Görkem Güneyli’nin kontrolündeki otomobilin direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucunda meydana geldi ve araç aydınlatma direğine çarptı.

Kazada otomobilin altında kalan sürücü Görkem Güneyli olay yerinde hayatını kaybederken, yanındaki Berkay Gülmüş ise hafif şekilde yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan kontroller sonucunda sürücü Görkem Güneyli’nin yaşamını yitirdiği tespit edilirken, yaralı Berkay Gülmüş ise ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Sürücünün cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

PKK eski silahları bıraktı, YPG yenileriyle devam ediyor

PKK’nın Süleymaniye’de düzenlediği silah bırakma töreninde eski Sovyet ve Çin yapımı silahlar yakılırken, sadece günler önce YPG’nin elindeki son model ABD silahlarıyla Suriye’de tatbikat yaptığı görüntüler dikkat çekti. YPG, ABD destekli cephaneliğini büyütüyor.

Son Dakika… LeMan Dergisi yazı işleri müdürü gözaltına alındı!

Son Dakika Haberi… LeMan Dergisi yazı işleri müdürü Aslan Özdemir, İstanbul Havalimanı’nda yakalanarak gözaltına alındı.

Srebrenitsa Soykırımı’nın 7 kurbanı daha bu yıl toprağa verilecek

Bosna Hersek’in doğusundaki Srebrenitsa’da 1995’te Sırplar tarafından yapılan soykırımda öldürülen ve kimlikleri tespit edilen soykırım kurbanlarından 7’si daha bugün düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek. Bu yılki törenin ardından anıt mezarlıkta toprağa verilen kurbanların sayısı 6 bin 772’ye yükselecek.

Belediyeyi, 47 yıl sonra kazanan Tutdere, 1 buçuk yıl sonra görevden uzaklaştırıldı… “Siz bu halkın umudunun uzaklaştırdınız”

6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmak için gece gündüz çalışan, 31 Mart’ta yüzde 50 oyla Adıyaman Belediyesi’ni 47 yıl sonra CHP’ye kazandıran Abdurrahman Tutdere hakkında İçişleri Bakanlığı görevden uzaklaştırma kararı verdi. CHP Adıyaman İl Başkanı Engin Aydın, “Siz bu halkın umudunu uzaklaştırdınız, siz bu halkın hayallerini bu memlekete gelecek hizmetleri uzaklaştırdınız. Siz sadece bunu yaptınız” diyerek karara tepki gösterdi.

Akıl tutulması: Kendisini ıslatmayan bahçıvanı dövdü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde serinlemek isteyen Hasan A. (15), kendisini hortumla ıslatmayı reddeden bahçıvan Mustafa A.’yı (61) darbetti.

Türkiye Pakistan’da petrol arayacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan’la sağlanan anlaşmayla Türk şirketlerinin Pakistan açıklarında petrol ve doğal gaz arama faaliyetlerinde bulunacağını açıkladı.