Ayvalık’ta Zeytinyağı İçin Lisanslı Depo Dönemi

Ayvalık, Zeytinyağı İçin Lisanslı Depoculuk Hizmetine Geçiyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde zeytinyağı için lisanslı depoculuk hizmeti başlıyor.

Yaklaşık iki yıldır devam eden proje kapsamında gerçekleştirilen yer tahsisi ile ilgili istişare toplantısı, Balıkesir Valisi Hasan Ustaoğlu’nun katılımıyla Ayvalık Ticaret Odası’nda düzenlendi.

Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Ali Uçar, yaptığı açıklamada, zeytinyağı lisanslı depoculuk faaliyetlerinin geliştirilmesinin ve desteklenmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Şu anda Türkiye genelinde zeytinyağına yönelik lisanslı depoculuk faaliyeti bulunmadığına dikkat çeken Uçar, “Türk zeytinyağı dünya çapında talep görüyor. Türk zeytinyağının eşsiz lezzetini ve kokusunu deneyimlemiş 100’den fazla ülke var. Organik üretim, toplam üretim alanının küçük bir bölümünü oluştursa da dünya genelinde sağlıklı beslenme trendlerine uygun olarak Türkiye’nin organik zeytinyağı ve zeytinyağı ihracatı artıyor. Lisanslı depo yatırımıyla fiyatları dengelemek ve ihracatta büyük kazanımlar elde etmek mümkün olacaktır” dedi.

Related Posts

Aleyna Tilki’den Tomorrow Land’de konser

Türk pop müziğinin genç yıldızı Aleyna Tilki, dünyanın en büyük elektronik müzik festivallerinden biri olan Tomorrowland’de binlerce kişiye unutulmaz bir konser verdi.

Yasa Dışı Kenevir Ekimi: Zanlı Tutuklandı

Yalova’nın Armutlu ilçesinde yasa dışı kenevir eken S.D. tutuklandı, 60 kök kenevir ele geçirildi.

Samsunspor Hollanda Kampında

Samsunspor, Arnhem’de yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor, yarın Westerlo ile maç yapacak.

FETÖ’nün finansal yapılanmasına yönelik operasyonda aralarında Hakmar ve Tatbak’ın sahibinin de bulunduğu 22 kişi tutuklandı

FETÖ’nün finansal yapılanmasına yönelik operasyonda aralarında Hakmar ve Tatbak’ın sahibinin de bulunduğu 22 kişi tutuklandı

Ordu’da Patlamış Mayın Bulundu

Perşembe’de 1,5 metre çapında mayın benzeri cisim bulundu, SAS ekipleri bölgede inceleme yapacak.

Ordu’da Patlamış Mayın Bulundu

Perşembe’de 1,5 metre çapında mayın benzeri cisim bulundu, SAS ekipleri bölgede inceleme yapacak.