Bahçeli’ye yakın isimden Sedat Peker paylaşımı

MHP Genel Başkan Yardımcısından Sedat Peker Paylaşımı

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Yönter, sosyal medyada “Zamanı var, acelesi yok” ifadeleriyle Sedat Peker’e yönelik yapılan videoyu alıntılayarak, “Her şeyin bir vakti var… Selam olsun vakt-i merhunu bekleyene…Allah bes baki heves…” şeklinde bir mesaj paylaştı.

Yapılan bu paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem haline gelirken, paylaşımın amacı hakkında spekülasyonlar başladı.

Related Posts

Atatürkçü teğmenlere sahip çıkan savcı 1226 kilometre uzağa sürüldü

Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde kılıçlarını kaldırarak ‘Mustafa Kemalin Askerleriyiz’ dediği için ihraç edilen genç teğmenleri savunan Cumhuriyet savcısı Mehmet Çağlayan, Hakimler Savcılar Kurulu (HSK), Fethiye’den Giresun’a atandı.

Son Dakika… CHP’den flaş 10 Temmuz kararı!

Son Dakika… CHP tüm belediye başkanlarını 10 Temmuz Perşembe Günü Ankara’ya çağırdı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail’in saldırganlığı ve yayılmacılığı kontrol altına alınmazsa, sonuçları küresel ölçekte hissedilecektir

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail’in Gazze’de yürüttüğü soykırımın bölgede onlarca yıl boyunca kaydedilen kalkınmayı tersine çevirdiğini belirterek, “İsrail’in saldırganlığı ve yayılmacılığı kontrol altına alınmazsa, sonuçları küresel ölçekte hissedilecektir.” dedi.

AKP’nin kamp tarihi belli oldu

AKP’nin geleneksel Kızılcahamam kampı 11-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Şeker komasına giren çocuk öldü

Ankara’da şeker komasına giren 12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

CHP’li Kış: Kumpasla halkın iradesini susturmaya çalışıyorlar!

CHP’li Kış, “Sandıkta yenemeyenler, kumpasla halkın iradesini susturmaya çalışıyor!” dedi.