Basında Sağlık Ödülü gazetemize verildi: Gazetemiz çizeri Zafer Temoçin’e ödül

İstanbul Tabip Odası, Dr. Ali Özyurt Basında Sağlık Ödüllerini Sahiplerini Buldu

İstanbul Tabip Odası tarafından düzenlenen Dr. Ali Özyurt Basında Sağlık Ödülleri, heyecanlı bir törenle sahiplerini buldu. Ödül komitesinde jüri üyeleri olarak Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ni temsilen Sibel Güneş, Eğitim ve Sağlık Muhabirleri Derneği’nden Ayşegül Atakan, Görsel Medya Temsilcisi Dilek Dindar, Yazılı Medya Temsilcisi Fatih Polat ve İstanbul Tabip Odası’ndan Dr. Osman Küçükosmanoğlu yer aldı. Karikatür dalında ödül ise gazetemizin başarılı çizeri Zafer Temoçin’e layık görüldü. Temoçin’e verilen ödül, sağlık sistemindeki çarpıklıkları ustaca ele alan karikatürlerine olan katkılarından dolayı verildi.

Ödül Alanlar

  • Gazete Haber-Araştırma Ödülü: Evrensel Gazetesi’nden Eylem Nazlıer
  • Köşe Yazısı Ödülü: T24’ten Çiğdem Toker
  • TV Haber-Araştırma Ödülü: Sözcü TV’den Hazar Dost
  • TV Program Ödülü: İpek Özbey
  • Radyo Programı Ödülü: TRT Radyo 1’den Sema Kılıç
  • İnternet Haber-Araştırma Ödülü: Birgün Gazetesi’nden Sarya Toprak
  • İnternet Haber Övgüye Değer Haber Jüri Özel Ödülü: Artı Gerçek’ten Esra Çiftçi

Related Posts

Kartalkaya Komisyonu Bolu Belediye Başkanı’nı dinledi: ‘Bakanlıklar soruşturulmuyor’

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kartalkaya’da 78 kişinin yaşamını yitirdiği otel yangınını araştırmak için kurulan Meclis komisyona geldi. Oteli denetleme yetkisinin il özel idaresinde olduğunu belirten Özcan “Bilirkişi raporunda belediye, özel idare, çalışma bakanlığı, kültür bakanlığı olayda etkili deniyor. Ama sadece iki kurumla ilgili adli süreç işliyor. Belediye ve özel idare. Bakanlıklarla ilgili soruşturma izni verilmemesi, davaların açılmamasıyla sonuçlanıyor. Davanın bir an önce açılması lazım” dedi.

Pakistan’dan Hindistan’a karşı yeni hamle: Orduya tam yetki verildi

Pakistan hükümeti, Hindistan’ın gerçekleştirdiği saldırıya yanıt olarak, Pakistan Silahlı Kuvvetlerine gerekli karşılığı verme yetkisi verildiğini açıkladı. Açıklamada, Hindistan’ın eyleminin uluslararası hukuk çerçevesinde açık bir savaş ilanı anlamına geldiği vurgulandı. Pakistan yönetimi saldırılarda sivil yerleşim yerlerinin hedef alındığını, 26 kişinin hayatını kaybettiğini, 46 kişinin de yaralandığını duyurmuştu.

Hayvanseverlerden AYM önünde nöbet

Anayasa Mahkemesi’nin Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’na ilişkin talepleri görüşmesi üzerine, hayvanseverler AYM önünde nöbet başlattı.

Kaymakamlık’tan çiftçilerin arsa satışı eylemine yasak

Muğla’nın Milas ilçesinde ki Milas Ziraat Odası’nın çiftçilerin emeği ile alınan arsanın satışına karşı çıkan çiftçilerin bugün düzenleyeceği traktörlü eylem ve basın açıklaması Kaymakamlığın talimatı ile önlendi.

Devlet Bahçeli’nin duygusal anları…

MHP lideri Devlet Bahçeli, Sırrı Süreyya Önder için TBMM’de düzenlenen taziye ziyaretine katıldı. Önder’in fotoğrafına dokunarak, “Allah rahmet eylesin” dedi.

El yıkama dayatması delirmesine neden oldu! Doktor Semmelweis’in değeri yıllar sonra anlaşıldı

1847’de Viyana Genel Hastanesi’nde artan lohusa ateşi vakalarını engellemek amacıyla tıp öğrencilerine cesetlerle temas sonrası el yıkama zorunluluğu getiren Macar doktor Ignace Philippe Semmelweis, meslektaşlarının şiddetli direnciyle karşılaşarak önce itibarsızlaştırıldı, ardından ruh sağlığını yitirdi.