Güncel Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

Bolu’da Motosiklet Sürücüsüne 40 Bin Lira Ceza

Bolu'da polisten kaçan motosiklet sürücüsüne 40 bin lira ceza kesildi. Denetimler arttı.

Bolu’da Trafik Polislerinin Denetim Noktasından Kaçan Motosiklet Sürücüsü Yakalandı

Bolu’da yaşanan olayda, trafik polislerinin denetim noktasından kaçmaya çalışan motosiklet sürücüsü, kovalamaca sonucu yakalandı. Kaçmaya çalışan sürücüye 40 bin lira cezai işlem uygulanırken, trafiğe uygun olmayan bir başka sürücüye de aynı miktarda ceza kesildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde sıkı denetimler gerçekleştiriyor. Özellikle iftar saatlerinden sonra motosiklet sürücülerinin abartılı egzoz ve otomobil sürücülerinin yüksek sesli müzik nedeniyle şikayet edildiği belirtilen farklı noktalarda denetimlerini artıran ekipler, 14 ADE 729 plakalı motosiklet sürücüsünü yakalamayı başardı. Polis ekipleri tarafından kovalanan sürücü, sonunda durdurularak 40 bin liranın üzerinde cezai işlemle karşı karşıya kaldı. Aynı noktada radarla yakalanan bir diğer motosiklet sürücüsü ise 14 ADG 873 plakalı aracıyla abartılı egzoz ve diğer uygunsuz ekipmanlar sebebiyle 40 bin liraya yakın ceza aldı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Ramazan ayı boyunca denetimlerini artırarak devam ettireceği öğrenildi. Şehir genelinde trafik kurallarına uymayan sürücülere yönelik yapılan denetimler, artan cezai işlemlerle sıkı bir şekilde devam edecek. – BOLU