CHP’nin bu haftaki adresi Beyazıt! Yurttaşlar alana toplanmaya başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ekrem İmamoğlu’na Sahip Çıkıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasıyla başlattığı “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerine devam ediyor.

Bu hafta gerçekleşecek mitingin adresi, Türkiye genelinde İmamoğlu protestolarının kaynağı olan Beyazıt olarak belirlendi.

20.30’da başlayacak mitingde, İmamoğlu’nun öğrencilere yönelik mektubunun okunması planlanıyor.

Miting için vatandaşlar alana akın etmeye başladılar.

İBB Meclis Üyeleri ve CHP milletvekilleri de Saraçhane’den Beyazıt’a doğru yürüyüşlerine devam ediyorlar.

Related Posts

CHP lideri Özgür Özel SÖZCÜ TV canlı yayınında soruları yanıtlıyor

Siyasetin gündemi SÖZCÜ TV’de tartışılıyor. Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının veritabınından silinmesinden, cenazedeki saldırıya, erken seçim gündeminde CHP’nin Anadolu mitinglerine kadar CHP lideri Özgür Özel İpek Özbey’in moderatörlüğünde Özlem Gürses, Senem Toluay Ilgaz ve Serap Belovacıklı’nın sorularını yanıtlıyor.

Son dakika… Vatikan’da beyaz duman… Papa seçildi

Vatikan’daki Sistine Şapeli’nin bacasından beyaz duman yükseldi. Kardinaller üçüncü oylamada yeni Papa’yı seçti.

Katoliklerin yeni lideri belli oldu

Ayrıntılar geliyor…

La Quinta by Wyndham Batum’da kapılarını açtı

Gürcistan’daki La Quinta markalı ilk otel olan La Quinta by Wyndham Batumi, markanın tarzını ve misafirperverlik anlayışını Karadeniz’in canlı ve hızla gelişen Batum şehriyle buluşturuyor

Selçuk Bayraktar’dan sonra bu kez Güler Sabancı’dan uyarı geldi

Geçtiğimiz süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı ve BAYKAR Yönetim Kurulu Selçuk Bayraktar’ın yüzünü ve sesini kullanan yapay zeka dolandırıcıları bu defa da Güler Sabancı’nın kişisel bilgilerini kullandı.

Avrupa Parlamentosu: Türkiye’nin AB süreci dondurulmuş halde kalmalı

Avrupa Parlamentosu: Türkiye’nin AB süreci dondurulmuş halde kalmalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir