Diyarbakır’da Filistinli Çocuklar İçin Yardım Kampanyası Düzenlendi

Diyarbakır’da Filistinli Çocuklara Yardım Kampanyası Düzenlendi

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bulunan Mimar Sinan Ortaokulu öğrencileri, Filistinli çocuklara destek olmak amacıyla bir yardım kampanyası düzenledi.

Gazze’deki çocukların zorluklarına karşı duyarlılık gösteren öğrenciler, okul kütüphanesinde satranç ve zeka oyunları eğitimi aldıktan sonra bir yardım kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında öğrencilerin aileleri hazırladıkları pastalar, tatlılar ve hamur işleri gibi yiyecekleri satarak gelir elde ettiler ve tüm geliri Gazze’deki çocuklara bağışlama kararı aldılar.

Yardım kampanyasına destek veren velilerden Nesime Demir, kızının bu okulda eğitim gördüğünü belirterek, “Gazze için ne yapsak azdır. Rabbim onların yardımcısı olsun. Çok beğendim, inşallah sürekli bu tür kampanyalar düzenlenir ve elimizden geldiğince destek olmaya devam ederiz” şeklinde konuştu.

Nihal Kara da evde hazırladığı yiyecekleri bağışlayarak kampanyaya destek olduğunu ifade ederken, Nisa Nur Taymur da Gazzeli çocuklara yardım etmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti. Taymur, “Empati kurmak önemli, çünkü onlar da bizim kardeşlerimiz. Ellerinden ne geliyorsa yapmalıyız, hepsine yardım etmeliyiz” dedi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / MEHMET ALİ KAYA – Genel

Related Posts

15 TEMMUZ MESAJLARI 2025 | En Resimli, duygusal, kısa, kurumsal, 15 Temmuz darbesi mesajları ve sözleri (15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü özel sözler)

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları günün anlam ve önemini vurguluyor… 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tüm yurtta etkinliklerle kutlanacak. 15 Temmuz ile ilgili kısa sözler ve yazılar günün anlam ve önemini sevdikleriyle paylaşmak isteyenler tarafından araştırılıyor. 15 Temmuz darbe girişiminin 9. yıldönümü. 15 Temmuz mesajları resimli ve kısa 2025 seçenekleri ile gönderilerde yer almaya başladı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 9. yıldönümünde, ülke genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 2016 yılında FETÖ’nün hain darbe girişimine karşı koyanlar arasından 251 kişi şehit oldu. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, şehitleri anmak isteyenler, uzun, kısa, anlamlı 15 Temmuz mesajlarını yakınları ile paylaşıyor. Sizler için resimli, resimsiz, farklı, dualı, 15 Temmuz şehitleri anma mesajları ve sözlerini derledik… İşte, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel kurumsal, anlamlı, farklı mesajlardan seçenekler.

2025 LGS açıklandı: LGS sonuçlarına nasıl bakılır? LGS tercihleri ne zaman alınacak?

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçları açıklandı. Peki, 2025 LGS sonuçlarına nasıl bakılır? LGS tercihleri ne zaman alınacak?

LGS TAM PUAN KAÇ? LGS birincisi kaç puan alır?

LGS’de tam puan kaç sorusu, sınav sonuçlarının açıklanmasının akabinde pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya devam ediyor. 2025 LGS sonuçlarını 11 Temmuz 2025 tarihinde erişime açan Milli Eğitim Bakanlığı, 90 sorunun tamamına doğru yanıt verenlere tam puan verdi. Peki, LGS’de tam puan kaç? LGS birincisi kaç puan alır? İşte, o ayrıntılar

Edirne’de Muradiye Mevlevihanesi’nde ihya çalışmaları sürüyor

Edirne’de Muradiye Mevlevihanesi’nde ihya çalışmaları sürüyor

Milli Eğitim Bakanı Tekin yanıtladı: 4 yıllık zorunlu lise eğitimi 2 yıla düşecek mi?

Milli Eğitim Bakanı Tekin yanıtladı: 4 yıllık zorunlu lise eğitimi 2 yıla düşecek mi?

Bakan Tekin açıkladı: Liselerde eğitim öğretim süresi düşecek mi?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 4 yıllık zorunlu lise eğitiminin 2 yıla düşürülmesiyle ilgili çalışma olup olmadığına ilişkin, “Kamuoyunda bir talep olursa biz de ilgili birimlerimizle beraber oturur değerlendiririz. Nihayetinde bu yasama organının yetkisinde. Biz de değerlendirmelerimizi yasama organına bildiririz. Ama şu anda biz sadece kamuoyundaki tartışmaları sizler gibi izliyoruz” dedi.