Şubat 10, 2025

Son Dakika Haberler ve Güncel Olaylar – Olay Manşet

Ekonomi, spor, teknoloji ve magazin haberleriyle gündemi yakalayın, son dakika olaylarını Olay Manşet’te keşfedin!

Hüda Par’dan Gazze için acil seferberlik çağrısı

Gazze'de ateşkesin sağlanmasının ardından HÜDA Par Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir'den dikkat çeken bir talep geldi. Demir, "Gazze'nin yeniden inşası için tüm bölge seferberlik ilan etmelidir." dedi

Şahzade Demir: Gazze İçin Acil Seferberlik İlan Edilmeli

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Gazze’nin yeniden inşası için tüm bölge ülkelerinin seferberlik ilan etmesi gerektiğini belirtti.

Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Demir, Gazze’de sağlanan ateşkesin ardından bölgeye insani yardımların ve tıbbi malzemelerin denetlenmesi gerektiğini vurguladı.

Filistinlilerin direnişinin İsrail’in hedeflerine engel olduğunu belirten Demir, “Gazze’nin yeniden inşası için bölge ülkeleri seferberlik ilan etmeli. Insani yardımlar ve tıbbi malzemeler arabulucular tarafından denetlenmeli ve terör rejimi engellenmeli” dedi.

Ateşkes sürecinde uluslararası gözlemciler tarafından Gazze’deki faaliyetlerin denetlenmesi gerektiğini vurgulayan Demir, İsrail’in ihlallerine karşı çıkılması gerektiğini söyledi.

Filistin’in uluslararası alanda desteklenmesi gerektiğini dile getiren Demir, Gazze halkının zorluklara rağmen direnişini sürdürdüğünü belirterek, “Gazze halkı ve tüm Filistinli direniş gruplarının zaferini tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Diyarbakır escort
mardin escort
bursa escort
adana escort
izmir escort
ekmel ekmel