İsrail: İslami Cihad üyesi bir kişiyi tehdit oluşturduğu için öldürdük

İsrail, Gazze Şeridi’nde İslami Cihad Hareketi Üyesini Öldürdü

İsrail, Gazze Şeridi’nde İslami Cihad Hareketi üyesi olduğu iddia edilen bir kişiyi “tehdit oluşturduğu” gerekçesiyle öldürdüğünü duyurdu.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İslami Cihad Hareketi mensubu olduğu iddia edilen bir kişinin öldürüldüğü ve kuzeye gitmek isteyen bazı gruplara ateş açıldığı belirtildi.

Ateşkese Rağmen Saldırılar Devam Ediyor

Hamas ile varılan ateşkes ve esir takası anlaşması çerçevesinde İsrail’in saldırıları durdurması ve zorla yerinden edilen Filistinlilerin Gazze’nin kuzeyine dönmesine izin vermesi gerekiyordu. Ancak, İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde açtığı ateş sonucunda bir Filistinlinin öldüğü bildirildi.

Related Posts

Hamas: 80 ülkenin bildirisi İsrail soykırımına karşı küresel tepkinin işareti

Hamas, 80 ülke tarafından Gazze Şeridi’nin Ekim 2023’te başlayan İsrail saldırılarından bu yana “en kötü insani krizle” karşı karşıya olduğunu vurgulayan bildiri yayınlanmasını memnuniyetle karşılayarak, söz konusu bildirinin, soykırım suçuna yönelik uluslararası reddin giderek genişlediğinin bir teyidi olduğunu ifade etti.

Devlet Bahçeli: Sayın Cumhurbaşkanımızın “Tekrar aday olma derdim yok” ifadesi adil ve hakkaniyetli bir hal beyânı değildir

Devlet Bahçeli: Sayın Cumhurbaşkanımızın “Tekrar aday olma derdim yok” ifadesi adil ve hakkaniyetli bir hal beyânı değildir

Erdoğan’a yeni yetki geliyor! Komisyondan geçti

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda AKP tarafından sunulan düzenlemeyle, rütbe bekleme süreleri Cumhurbaşkanı kararıyla değiştirilebilecek.

ÇAYKUR’un mevsimlik işçi alımı için 28 bin başvuru

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün (ÇAYKUR) fabrikalarında çalışacak 1500 mevsimlik işçinin belirlenmesi için 28 bin başvuru arasından kura çekimi yapıldı.

Marmarabirlik ortaklarına 190 milyon lira ödeme yapacak

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Marmarabirlik), 2024-2025 iş yılı ürün alım kampanyası kapsamında ortaklarına kooperatifçilik desteği adına sağlanan yüzde 5’lik fiyat farkları ve kalan tüm alacaklarını kapsayan 190 milyon lirayı 30 Mayıs’ta ödeyecek.

CHP’li Tanal, HSK üyesi seçilen Hakan Yüksel’in o fotoğraflarını paylaştı, MHP’li Yönter’den yanıt geldi: Zoruna mı gitti?

CHP’li Tanal, HSK üyesi seçilen Hakan Yüksel’in o fotoğraflarını paylaştı, MHP’li Yönter’den yanıt geldi: Zoruna mı gitti?