İstanbul’da Tüm Okullar Tatil Edildi

İSTANBUL Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile İstanbul genelinde yarın tüm okulların tatil edildiğini duyurdu.

İstanbul Valisi Davut Gül, olumsuz hava şartları ve kar yağışı nedeniyle İstanbul’daki tüm okulların yarın tatil edildiğini duyurdu. Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre ilimiz genelinde yoğun kar yağışı ve buzlanma beklenmektedir. Öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın güvenliği göz önünde bulundurularak 20 Şubat 2025 günü İstanbul genelinde tüm eğitim kurumlarında (anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde) eğitim-öğretime ara verilmiştir. Ayrıca, kamu kurumlarında görev yapan engelli, 8 yaş altı çocuğu bulunan kadın çalışanlar ve hamile personel de idari izinli sayılacaktır. Vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmalarını, zorunlu olmadıkça özel araçlarıyla trafiğe çıkmamalarını önemle rica ederim” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Aleyna Tilki’den Tomorrow Land’de konser

Türk pop müziğinin genç yıldızı Aleyna Tilki, dünyanın en büyük elektronik müzik festivallerinden biri olan Tomorrowland’de binlerce kişiye unutulmaz bir konser verdi.

Yasa Dışı Kenevir Ekimi: Zanlı Tutuklandı

Yalova’nın Armutlu ilçesinde yasa dışı kenevir eken S.D. tutuklandı, 60 kök kenevir ele geçirildi.

Samsunspor Hollanda Kampında

Samsunspor, Arnhem’de yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor, yarın Westerlo ile maç yapacak.

FETÖ’nün finansal yapılanmasına yönelik operasyonda aralarında Hakmar ve Tatbak’ın sahibinin de bulunduğu 22 kişi tutuklandı

FETÖ’nün finansal yapılanmasına yönelik operasyonda aralarında Hakmar ve Tatbak’ın sahibinin de bulunduğu 22 kişi tutuklandı

Ordu’da Patlamış Mayın Bulundu

Perşembe’de 1,5 metre çapında mayın benzeri cisim bulundu, SAS ekipleri bölgede inceleme yapacak.

Ordu’da Patlamış Mayın Bulundu

Perşembe’de 1,5 metre çapında mayın benzeri cisim bulundu, SAS ekipleri bölgede inceleme yapacak.