İstanbul’un yanı başı karla kaplandı

Kocaeli, Düzce ve Sakarya’da Kar Yağışı Etkili

Kocaeli, Düzce ve Sakarya’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı görülmeye devam ediyor.

Kocaeli’nin yüksek kesimlerinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı zaman zaman şiddetlenerek devam ediyor. Kartepe Kayak Merkezi ve Kuzuyayla Tabiat Parkı da beyaza büründü. Bölgede vakit geçirmek isteyen ziyaretçiler ise buralara akın etmeye başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolların kapanmaması için kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Düzce’nin yüksek rakımlı yaylalarında da kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kardüz ve Pürenli yaylaları beyaz bir örtüyle kaplandı. Ayrıca, Topuk Yaylası’nda da kar yağışı yaşandı.

Sakarya’nın Taraklı ilçesinde bulunan Karagöl Yaylası da kar yağışıyla kaplandı.

Related Posts

Pastırma ve sucuktan tasarruf yapılmaz

AKP’li Melikgazi Belediyesi, yılın ilk 5 ayında ağırlama bütçesinden 140 bin 570 liralık pastırma ve sucuk aldı. Harcamalar dudak uçuklattı.

Dünyaca ünlü maden suyunda dışkı kaynaklı bakteri tespit edilmişti: Devletin işlemi gizlediği ortaya çıktı

Fransa’da Perrier marka maden suyunun bazı şişelerinde dışkı kaynaklı enterobakteri tespit edilmesi dünya genelinde gündem olmuştu. Nestle Waters’ın Perrier, Hepar ve Contrex markalarında yasaklı işlemler kullandığını kabul etmesinin ardından, Fransız Senatosu yeni raporunda Macron hükümetinin bu durumu yıllarca örtbas ettiğini açıkladı.

Güney Afrika’daki kaçak madenlerde altın vaadiyle çocuklara cinsel istismar

Güney Afrika’daki kaçak madenlerde altın vaadiyle çocuklara cinsel istismar

ABD’de kasırga 21 can aldı

ABD’nin Kentucky ve Missouri eyaletlerinde görülen şiddetli fırtına ve kasırga sonucu en az 21 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi. Yetkililer, arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Emniyette yeni yasa krizi: Emniyet müdürleri ve Bakanlık karşı karşıya geldi

İçişleri Bakanlığı’nın hazırladığı ve ‘1. Sınıf Emniyet Müdürlerinin’ ilçe emniyet müdürü olarak atanmasına imkan veren düzenleme, Emniyet Genel Müdürlüğü’nde krize neden oldu. Yeni sistemde il emniyet müdürlükleri ile ilçe emniyet müdürlüklerinin aynı rütbeye sahip olmasının ‘hiyerarşi ve emir komuta’ krizine neden olabileceği belirtilirken, bazı il emniyet müdürleri düzenlemeyi hazırlayan İçişleri Bakanlığı’na tepki gösterdi.

İstanbul’da otomobiller çarpıştı: 3 yaralı

İstanbul’da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.