Lübnan barındırmadı: 70 Esad askeri iade

Suriye’nin yeni yönetimi, Lübnan’a kaçan askerler hakkında bilgi verdi

Suriye’nin yeni yönetimine ait askeri kaynaklardan alınan bilgilere göre, Esad yönetiminin devrilmesi sonrasında kaçan askerlerle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Devrilen Esad yönetimine bağlı 70 subayın Lübnan’da yakalanarak Suriye’nin yeni yönetimine teslim edildiği belirtildi. Ayrıca, 19 Aralık tarihinde Suriye’den kaçan 1905 askerin de Irak’a iade edildiği bilgisi verildi.

Related Posts

Komşuların yan baktın kavgası cinayetle bitti

Avcılar’da sokakta karşılaşan komşuların kavgasında bir kişi öldürüldü.

Montella’dan Solskjaer’e Ziyaret

A Milli Takım Teknik Direktörü Montella, Beşiktaş’ı ziyaret etti ve futbolcularla sohbet etti.

AKP’nin transfer stratejisi… Belediyelerde aradığı kriterler neler

AKP, partiye katılmak isteyen muhalefetteki belediye başkanlarının önce sicillerini inceliyor. Parti, şaibeli bulduğu isimleri elerken konuyla ilgili konuşan parti yetkilisi, “Kendini kurtarmaya mı geliyor? Bunlara bakıyoruz, ince eleyip sık dokuyoruz. Sıkıntılı olanları reddediyoruz” dedi.

Trump’tan Barış Anlaşması Çağrısı

Trump, Rusya-Ukrayna savaşı için barış anlaşması gerektiğini vurguladı ve Zelenskiy ile görüşecek.

Otilia’dan Sinan Akçıl itirafı: Genç ve aptaldım

2017’de Sinan Akçıl ile aşk yaşayan ‘Bilionera’ şarkıcısı Otilia, sosyal medyada eski ilişkisiyle ilgili gelen yoruma çarpıcı bir yanıt verdi. Bir takipçisinin ”Bir zamanlar Sinan Akçıl ile sevgili olmanı aşamıyorum” sözlerine Otilia, ”Genç ve aptaldım” cevabını vererek gündem oldu.

Putin’den Alaska zirvesi sonrası ilk açıklama: Ukrayna ile ilgili de anlaşmak istiyoruz

Putin’den Alaska zirvesi sonrası ilk açıklama: Ukrayna ile ilgili de anlaşmak istiyoruz