Tapınakta izdiham: Ölenler var

Andhra Pradesh Tapınak İzdihamında 6 Kişi Hayatını Kaybetti

Andhra Pradesh eyaletindeki bir tapınakta meydana gelen izdihamda 6 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi.

Times of India gazetesinin aktardığı habere göre, Tirupati kentinde düzenlenen festival nedeniyle tapınağa akın eden ziyaretçiler arasında izdiham yaşandı.

Olayın festivale giriş sırasında meydana geldiği ve şu an için 6 kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi ve birçok kişinin yaralandığı bildirildi.

Başbakan Narendra Modi, Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi. Yaralıların en kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları için dua ettiğini belirtti. Ayrıca Andhra Pradesh yönetiminin olaydan etkilenenlere gereken tüm desteği sağladığı da ifade edildi.

Related Posts

PKK eski silahları bıraktı, YPG yenileriyle devam ediyor

PKK’nın Süleymaniye’de düzenlediği silah bırakma töreninde eski Sovyet ve Çin yapımı silahlar yakılırken, sadece günler önce YPG’nin elindeki son model ABD silahlarıyla Suriye’de tatbikat yaptığı görüntüler dikkat çekti. YPG, ABD destekli cephaneliğini büyütüyor.

Son Dakika… LeMan Dergisi yazı işleri müdürü gözaltına alındı!

Son Dakika Haberi… LeMan Dergisi yazı işleri müdürü Aslan Özdemir, İstanbul Havalimanı’nda yakalanarak gözaltına alındı.

Srebrenitsa Soykırımı’nın 7 kurbanı daha bu yıl toprağa verilecek

Bosna Hersek’in doğusundaki Srebrenitsa’da 1995’te Sırplar tarafından yapılan soykırımda öldürülen ve kimlikleri tespit edilen soykırım kurbanlarından 7’si daha bugün düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek. Bu yılki törenin ardından anıt mezarlıkta toprağa verilen kurbanların sayısı 6 bin 772’ye yükselecek.

Belediyeyi, 47 yıl sonra kazanan Tutdere, 1 buçuk yıl sonra görevden uzaklaştırıldı… “Siz bu halkın umudunun uzaklaştırdınız”

6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmak için gece gündüz çalışan, 31 Mart’ta yüzde 50 oyla Adıyaman Belediyesi’ni 47 yıl sonra CHP’ye kazandıran Abdurrahman Tutdere hakkında İçişleri Bakanlığı görevden uzaklaştırma kararı verdi. CHP Adıyaman İl Başkanı Engin Aydın, “Siz bu halkın umudunu uzaklaştırdınız, siz bu halkın hayallerini bu memlekete gelecek hizmetleri uzaklaştırdınız. Siz sadece bunu yaptınız” diyerek karara tepki gösterdi.

Akıl tutulması: Kendisini ıslatmayan bahçıvanı dövdü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde serinlemek isteyen Hasan A. (15), kendisini hortumla ıslatmayı reddeden bahçıvan Mustafa A.’yı (61) darbetti.

Türkiye Pakistan’da petrol arayacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan’la sağlanan anlaşmayla Türk şirketlerinin Pakistan açıklarında petrol ve doğal gaz arama faaliyetlerinde bulunacağını açıkladı.